CIMALSA adjudica el servei de control d’accés de la plataforma logística LOGIS Bages al Centre Especial de Treball Emiser

CIMALSA adjudica el servei de control d’accés de la plataforma logística LOGIS Bages al Centre Especial de Treball Emiser

CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya que promou, desenvolupa i gestiona infraestructures i centrals per al transport de mercaderies, la logística i la mobilitat, ha adjudicat el servei de control d’accés nocturn i de caps de setmana del LOGIS Bages al Centre Especial de Treball (CET) Emiser en una licitació oberta a tot tipus d’empreses. Aquest CET, amb seu a Barcelona, té més de 30 anys d’experiència en la inserció laboral de persones amb diversitat funcional, principalment realitzant tasques de neteja, manteniment, jardineria i serveis auxiliars.

En aquest cas, Emiser ha integrat un equip format per tres persones amb diversitat funcional de la mateixa comarca, a les qual se’ls ha ofert una formació per desenvolupar  les tasques a la Plataforma logística LOGIS Bages, ubicada al Polígon Industrial Els Plans de la Sala de Sallent. El contracte de serveis, en vigència des del dilluns 18 de setembre, té una durada d’un any i mig.

Les tasques es desenvolupen durant les nits de dilluns a divendres i 24 hores els dies festius i el cap de setmana. Aquesta contractació complementa el servei de control diürn que actualment ja té la plataforma logística del Bages. El contracte de serveis inclou la verificació del recinte, la comprovació del funcionament de les instal·lacions i el control d'accés al recinte.

Adjuntos

Tornar enrere