CIMALSA i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires acorden estudiar la implantació d’un Truck Center a Can Margarit

CIMALSA i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires acorden estudiar la implantació d’un Truck Center a Can Margarit


  • L’aparcament s’ubicaria en uns terrenys municipals d’uns 30.000 m2, amb una capacitat aproximada per uns 230 camions

 

CIMALSA i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires han signat avui un conveni de col·laboració per la realització d’un estudi per la possible implantació d’un Truck Center en un espai cedit per l’ajuntament al polígon industrial Can Margarit en uns 30.000 m2 de terreny destinat a equipaments. L’acord recull el compromís de fer aquest estudi de viabilitat del projecte d’aquest estacionament de camions que serà gestionat per CIMALSA.

Enric Ticó, president de CIMALSA, ha destacat: “L’impuls d’aquest Truck Center, no només com a aparcament de camions sinó també com a prestació de serveis i equipaments al sector, s’emmarca en el desenvolupament de l'Estratègia Logística per a la internacionalització de l’economia catalana (ELIEC), aprovat pel govern el passat 9 de febrer, i que entre altres coses contempla la coordinació, regulació i promoció del sector; la competitivitat del teixit empresarial; l’agilitat del desenvolupament del sòl logístic i intermodal; la funcionalitat de la xarxa d’infraestructures i l’aposta decidida per la sostenibilitat”.

En el mateix sentit, l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha qualificat l’aparcament a Can Margarit de “projecte necessari tant per l’àmbit industrial de Sant Esteve com pel seu entorn atesa l’elevada densitat de transport logístic i per donar resposta a les necessitats de serveis dels professionals del sector”. 

Els principals requisits tècnics del projecte són: un nombre mínim de places de camions i de turismes, serveis complementaris mínims, accessos, mitjans de seguretat i tipologia del tancament, entre d’altres. Aquest conveni tindrà una durada de quatre anys i ha estat signat per l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, i pel president de CIMALSA, Enric Ticó.

 

Truck Port CIMALSA

Aparcament de camions situat al Port de Barcelona (TRUCK Port), gestionat per CIMALSA

 

Tornar enrere