Central Integrada de Mercaderies del Camp CIM "el Camp"

La Central Integrada de Mercaderies del Camp fou promoguda per CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir un espai amb condicions òptimes d’ubicació i servei per a les empreses de transport de mercaderies per carretera.

Posada en marxa el 2007, la central està situada en un punt estratègic de la xarxa viària entre els eixos AP-7, T-11 i A-7, i a prop de l’aeroport de Reus. Ocupa un recinte tancat de 42ha, amb controls d’accés que garanteixen la seguretat de les empreses instal·lades.

Els propietaris estan constituïts en una Supracomunitat de Propietaris, el que permet tenir la CIM en perfectes condicions de manteniment. En aquest context, i per encàrrec dels propietaris, CIMALSA actua com a administradora i gestora de la Central, amb l’objectiu de mantenir la seva operativitat i funcionalitat.

 

La CIM el Camp compta amb una benzinera, amb restaurant i tren de rentat, que dona servei tant als usuaris de la central com al públic en general.
Annex a la CIM, CIMALSA promou el Parc d’Activitats Terciàries – PAT, un total de 66.000m2 destinats a acollir serveis com oficines, activitat comercial, restauració i hoteleria, serveis recreatius i d’oci entre d’altres.
Actualment, el PAT acull el CECAT, el Centre Superior de Coordinació i Informació de l'Estructura de Protecció Civil de Catalunya, que ocupa una parcel·la de gairebé 15.000m2.

Parc d'Activitats Terciàries CIM el Camp

Les parcel·les es troben situades al terme municipal de Reus, a peu de la T-11 (Autovia Tarragona-Reus) i a distància equidistant de les ciutats de Tarragona i Reus. El seu emplaçament permet una perfecta localització,disposant de senyalització específica identificativa a les...

CIM el Camp, futura ampliació

Pla Parcial: en redacció per Incasòl Previsió d’inici tramitació Pla parcial: juny- 2019 Possibilitat d’inici d’obres d’urbanització: gener 2021 (24 mesos)